Totaal, op eigen kracht. Al 70 jaar uw vertrouwde partner. Installatietechniek van A tot Z. Totaal op eigen kracht. Al 70 jaar uw vertrouwde partner. Installatietechniek van A tot Z. Totaal op eigen kracht. Al 70 jaar uw vertrouwde partner. Installatietechniek van A tot Z. Totaal op eigen kracht.

alaska shell Totaal op
eigen kracht.

Laatste nieuws.

Werken bij S&L.

Installatietechniek
van A tot Z.

Schulte & Lestraden is een geheel zelfstandig en middelgroot totaal installatiebedrijf, dat zich al meer dan 70 jaar toelegt op het volledig beheersen van de installatietechniek.

Ontwerp & Advies.

Een goed begin is het halve werk. Dit geldt ook voor een goed werkende installatie. Door onze interne afdeling ontwerp en advies kunnen wij technische gebouwinstallaties ontwerpen, het verzorgen van de prijsvorming alsmede het opstellen van bestekken met bijbehorende tekeningen en uitvoeren van contra-expertises.

Realisatie.

Schulte & Lestraden biedt een breed scala aan diensten waar we u graag mee van dienst zijn. Wat ons uniek maakt is dat we alles in eigen huis doen en hebben. Wij zijn met trots, totaal op eigen kracht.

Service & Onderhoud.

Schulte & Lestraden biedt een 24/7 service- & onderhoudsdienst. Met deze zelfstandige afdeling verzorgen wij het onderhoud en leveren wij service aan alle gebouwgebonden technische installaties.

Projecten waar we trots op zijn.

Galapagos
 
Medisch Centrum Rembrandt
 
Coenecoop College
 
Huntington Overduin
 
Sporthal Elzenhagen
 
Dijckhoeve Magentazorg
 
R&D-laboratorium Kiadis Pharma a Sanofi Company
 
Sonnevanck
 
Matrix I
 
Expertisecentrum Magentazorg
 
NeXt! Delft
 
Pillows Hotel
 
De Brug
 
ABI
 
Centrumgebouw Noordwijk
 
Dorpshuis Zwanenburg
 
Rock
 
MECC Labs TNO
 
Biopartner 5
 
Triple Q1
 
British School of Amsterdam
 
Trainingscomplex Feyenoord
 
Startbaan
 
Moermansk 300
 
Moermansk 400
 
Moermansk 500
 
Alrijne Ziekenhuis afd. CCU/EHH
 
Verpleeghuis Lakenhof
 
IKC Triade
 
Winkelruimten Den Haag Holland Spoor
 

Onze specialismes.

Schulte & Lestraden biedt een breed scala aan diensten waar we u graag mee van dienst zijn. Wat ons uniek maakt is dat we alles in eigen huis doen en hebben.

Onze specialismes.

Schulte & Lestraden biedt een breed scala aan diensten waar we u graag mee van dienst zijn. Wat ons uniek maakt is dat we alles in eigen huis doen en hebben.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog op onze agenda.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is voor Schulte & Lestraden een belangrijk proces binnen de bedrijfsvoering. Wij doen ons best om op elk vlak bewuste keuzes te maken om ons personeel, onze omgeving en onze klanten zo maatschappelijk verantwoord te benaderen.

Wilt u weten wat Schulte & Lestraden doet op deze gebieden, kijkt u dan onder