Zwembad- techniek Specialismes Zwembad- techniek.

Al meer dan 30 jaar is Gizon B.V. dé specialist op het gebied van aanleg, renovatie en onderhoud van en aan zwembadinstallaties, waarbij de nadruk vooral ligt op openbare- en semi-openbare baden. Vele gemeentelijke zwembaden, kinderdagverblijven en wellnesscentra vertrouwen al sedert lange tijd, op de kennis en het vakmanschap van de medewerkers van Gizon.

De kennis op het gebied van de WHVBZ, van de markt en van alle technische installaties, maken Gizon tot de ideale partner voor uw zwembadinstallatie

Wij hebben service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Het samen met u zoeken naar de beste oplossing, het vertalen van uw wensen in kwalitatief hoogwaardige oplossingen zijn de kernwoorden. Jaarlijks onderhoud, periodieke controle – in combinatie met ondersteuning van bedienend personeel, het snel oplossen van storingen, mede dank zij onze 24-uurs service, voor alle technische zaken kunnen relaties terugvallen op de vakkennis en flexibiliteit van Gizon.

Omdat Gizon een onderdeel is van Schulte & Lestraden beheersen wij het gehele pakket van technische installatie, zoals de verwarmings-, luchttechnische-, koeltechnische- en elektrotechnische installaties.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

0252 - 466 466 senl@senl.nl

Zwembadtechniek projecten.

Andere specialismes.

Schulte & Lestraden heeft, als totaalinstallateur, een breed scala aan diensten waar we u graag mee van dienst zijn. Wat ons uniek maakt is dat we alles in eigen huis doen en hebben.