Zwembad- techniek Specialismes Zwembad- techniek.

Al meer dan 30 jaar is Gizon B.V. dé specialist op het gebied van aanleg, renovatie en onderhoud van zwembadinstallaties. Hierbij ligt de nadruk vooral op semiopenbare en openbare zwembaden. Vele gemeentelijke zwembaden, kinderdagverblijven en wellnesscentra vertrouwen al lange tijd op de kennis en het vakmanschap van de specialisten van Gizon.

Zwembadtechniek en installatietechniek onder één dak

Gizon is onderdeel is van Schulte & Lestraden. Dat betekent dat de specialisten van Schulte & Lestraden en Gizon nauw samenwerken aan een totaaloplossing voor uw zwembad met installaties die duurzaam en toekomstbestending zijn. Zoals luchtbehandelingsinstallaties, waterzuiveringsinstallaties, koeltechnische installaties, verwarmingsinstallaties, meet- en regeltechniek en elektrotechnische installaties. Bij voorkeur zitten wij bij de opstart van het project al samen met u aan tafel, brengen uw wensen in kaart en vertalen dit naar een concrete en complete oplossing. Wel zo efficiënt!

Kennis en kunde zwembadinstallaties

De basis voor een zwembad of wellnesscentrum is een betrouwbaar recreëer-, werk- en waterklimaat. Een zwembad in optimale conditie brengen en houden, vraagt om goede technische bekwaamheid van ons personeel. Dankzij onze kennis op het gebied van de WHVBZ, de markt, de wet- en regelgeving en alle technische installaties, kunnen wij uw zwembadinstallatie van A tot Z ontwerpen, realiseren en onderhouden.

Beheer en onderhoud

Gizon staat voor kwaliteit, service en klantgerichtheid. De zorg voor uw zwembadinstallaties stopt dus niet na het installeren en de inbedrijfstelling. Voor de jaarlijkse onderhoudswerkzaamheden, periodieke controles van de installaties, technische vragen en het snel oplossen van storingen staan we altijd voor u klaar!

Benieuwd wat wij voor uw zwembad kunnen betekenen.

Zwembadtechniek projecten.

Andere specialismes.

Schulte & Lestraden heeft als totaalinstallateur alle expertise in huis om een gebouw te voorzien van innovatieve en duurzame technische installaties. Bekijk hier ons dienstenaanbod of neem contact op om uw vraag te bespreken.