Wij zijn Schulte & Lestraden.

Schulte & Lestraden is een geheel zelfstandig en in landelijk opzicht, een middelgroot totaal installatiebedrijf en legt zich al meer dan 70 jaar toe op het volledig beheersen van de installatietechniek. Vanaf het ontwerp en de uitvoering van de installaties tot en met de service en het onderhoud.

Geavanceerde apparatuur en de beschikking over de laatste technologische ontwikkelingen zijn daar natuurlijk mede debet aan, maar ervaring en vakmanschap zijn wellicht de belangrijkste elementen voor dit succes.

Op het gebied van installatietechniek hebben wij een goede reputatie waardoor wij in de regio een sterke partner zijn voor veel bedrijven en instellingen. Maar ook nationaal hebben wij grote bekendheid bij toonaangevende bedrijven met omvangrijke installaties.

Ons vakmanschap en onze ervaring worden steeds opnieuw gewaardeerd als bepalende factor voor succesvol functioneren van installaties. Het is onze toegevoegde waarde aan installatietechniek.

Totaal op
eigen kracht.

Wat houdt: ‘Totaal, op eigen kracht’ in? ‘Totaal, op eigen kracht’ vertelt u als klant eigenlijk de twee belangrijkste dingen die u over ons moet weten, namelijk het feit dat wij een totaalinstallateur zijn en dat wij alles zelf in huis hebben en daardoor zelf over de kwaliteit en het proces gaan.

Alles wordt in eigen huis gedaan: vanaf het ontwerp, naar uitvoeringstekeningen, de uitvoering, tot en met de service en het onderhoud. Schulte & Lestraden beschikt over een eigen magazijn en een grote werkplaats, waar tevens onze bedrijfsschool is ingericht, allemaal onder één dak. Tevens heeft Schulte & Lestraden alle disciplines op het gebied van installatietechniek in huis, waardoor Schulte & Lestraden zichzelf ‘totaalinstallateur’ mag noemen.

Onze bedrijfsfilm.

Leer ons kennen

play-button

Onze visie.

Doelmatige gebouwen, waarin alles werkt. De installaties van Schulte & Lestraden dienen het belang en de wensen van de opdrachtgever optimaal te vervullen, binnen de budgettaire kaders en de voorliggende planningen. Kortom: resultaat.

Resultaat is meer dan geld verdienen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is van groot belang. Winst voor alle partijen.
De klant staat voorop. Maar ook de belangen van omwonenden tellen mee, het milieu en dan vergeten we bijna onszelf. Samen, daar gaat het om.
Bouwen met één gezamenlijk doel. Samen bouwen aan tastbaar resultaat.

Al meer dan 70 jaar
uw vertrouwde partner.

De basis van het bedrijf is gelegd door Jan Piet Schulte, bij de ouderen uit de streek zeker nog wel bekend, die in het laatste oorlogsjaar voor zichzelf begon met reparatie- en herstelwerk van installaties, waarbij hij voortbouwde op zijn relaties uit zijn vorige werkkring.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog op onze agenda.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is voor Schulte & Lestraden een belangrijk proces binnen de bedrijfsvoering. Wij doen ons best om op elk vlak bewuste keuzes te maken om ons personeel, onze omgeving en onze klanten zo maatschappelijk verantwoord te benaderen.

Wilt u weten wat Schulte & Lestraden doet op deze gebieden, kijkt u dan onder