Over ons Alles met een glimlach.

Wij zijn Schulte & Lestraden.

Schulte & Lestraden is een geheel zelfstandig middelgroot installatiebedrijf. Wij richten ons al meer dan 70 jaar op het volledig beheersen van de installatietechniek. Hierbij treden wij als sterke samenwerkingspartner op voor diverse bedrijven en instellingen.

Ons vakmanschap, betrokkenheid en ervaring worden steeds opnieuw gewaardeerd als bepalende factor bij het succesvol realiseren en onderhouden van gebouwinstallaties. Door gebruik te maken van prefabricage werken wij tijdbesparend en komen wij tot een hoge en constante kwaliteit.

Als totaalinstallateur hebben wij alle disciplines op het gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek, meet- en regeltechniek en zwembadtechniek in eigen huis. Vanaf het ontwerp, de uitvoering tot en met het service en het onderhoud.

Totaal op
eigen kracht.

‘Totaal, op eigen kracht’ vertelt u als klant de belangrijkste kenmerken van Schulte & Lestraden, namelijk het feit dat wij een totaalinstallateur zijn en dat wij alle kennis en expertise in eigen huis hebben om de kwaliteit en prestatie van uw installaties te borgen.

Onze bedrijfsfilm.

Leer ons kennen

play-button

Onze visie.

Doelmatige gebouwen, waarin alles werkt. De installaties van Schulte & Lestraden vervullen de ambities en wensen van onze opdrachtgevers optimaal op het gebied van comfort, duurzaamheid en budget, binnen de opgestelde planningen. Kortom: resultaat.

In een bouwproces stellen wij ons op als echte samenwerkingspartner waarin  wij altijd op zoek gaan naar de meest optimale oplossingen.  Samen, daar gaat het om. Bouwen met één gezamenlijk doel. Samen bouwen aan tastbaar resultaat.

Al meer dan 70 jaar
uw vertrouwde partner.

De basis van het bedrijf is gelegd door Jan Piet Schulte, bij de ouderen uit de streek zeker nog wel bekend, die in het laatste oorlogsjaar voor zichzelf begon met reparatie- en herstelwerk van installaties, waarbij hij voortbouwde op zijn relaties uit zijn vorige werkkring.

Bedrijfsschool.

In onze bedrijfsschool leiden wij leerlingen op met als doel een rol als ervaren chefmonteur. Hier worden de basisvaardigheden en de fijne kneepjes van de installatietechniek bijgebracht. Zo borgen wij het vakmanschap voor de toekomst.