Over ons Alles met een glimlach.

Wij zijn Schulte & Lestraden.

Of het nu gaat om een bedrijfspand, school, hotel, zorginstelling of woning, goed werkende technische installaties zijn de basis voor ieder comfortabel gebouw. Kwaliteit en veiligheid zijn daarbij uiteraard van groot belang. Maar efficiënte en duurzame oplossingen zijn minstens zo belangrijk. Als totaalinstallateur uit Lisse hebben wij alle disciplines in huis voor het realiseren van een aangenaam en duurzaam werk-, woon- en leefklimaat.

Ons dienstenpakket is zeer uitgebreid. Totaal, durven we gerust te zeggen. Want met totaaloplossingen voor onder andere elektrotechniek, werktuigbouwkunde, meet- en regeltechniek en zwembadtechniek zorgen wij ervoor dat een gebouw alles heeft wat nodig is.

Dit alles maken wij mogelijk met ons gepassioneerde team van meer dan 150 technische talenten. Elke dag weer. Vakmanschap, eigen mensen en meer dan 70 jaar ervaring zijn onze succesfactoren. Zowel bij het ontwerpen en de uitvoering van gebouwinstallaties, als het beheren en onderhouden daarvan. Dat doen we ‘Totaal, op eigen kracht’.

Totaal op
eigen kracht.

‘Totaal, op eigen kracht’ vertelt u als klant de belangrijkste kenmerken van Schulte & Lestraden. Wij zijn een totaalinstallateur en hebben alle kennis en expertise in huis om de kwaliteit en prestatie van uw installaties te borgen. Nu en in de toekomst!

Onze bedrijfsfilm.

Leer ons kennen

play-button

Onze visie.

Doelmatige gebouwen, waarin alles werkt. De installaties van Schulte & Lestraden vervullen de ambities en wensen van onze opdrachtgevers optimaal op het gebied van comfort, duurzaamheid en budget, binnen de opgestelde planningen. Kortom: resultaat.

In een bouwproces stellen wij ons op als echte samenwerkingspartner waarin  wij altijd op zoek gaan naar de meest optimale oplossingen.  Samen, daar gaat het om. Bouwen met één gezamenlijk doel. Samen bouwen aan tastbaar resultaat.

Al meer dan 70 jaar
uw vertrouwde partner.

We zijn trots op wat we doen, wie we zijn en waar we vandaan komen! Daarom nemen we u graag mee naar de jaren ’40 waarin de basis van ons prachtige bedrijf werd gelegd. We vertellen u over ruim 75 jaar Schulte & Lestraden. Een bedrijf dat begon met reparatie – en herstelwerkzaamheden en is uitgegroeid tot totaalinstallateur. En dat nog altijd in het bloeiende hart van de Bollenstreek.

Bedrijfsschool.

Een technisch beroep leer je niet alleen maar vanuit de studieboeken. Door praktijkervaring op te doen, leer je pas echt hoe veelzijdig het technische vak is. Daarom zijn wij een erkend leerbedrijf. Lijkt het je wat om al werkende de kneepjes van het vak te leren? Dan ben jij op onze bedrijfsschool op de juiste plek!