Meet- en regeltechniek Specialismes Meet- en regeltechniek.

Meet- en regeltechniek is de onmisbare schakel tussen de verschillende installatiedelen in een gebouw. Dit is nodig voor een optimaal binnenklimaat. Meet- en regeltechniek meet namelijk de werking van uw regeltechnische installaties en vergelijkt de uitkomst met de gewenste waarde. Worden er afwijkingen in het systeem gesignaleerd, dan wordt dit direct bijgestuurd.

Kennis en ervaring meet- en regeltechniek

Schulte & Lestraden heeft een eigen afdeling meet- en regeltechniek met meer dan 15 specialisten. Onze specialisten verzorgen het complete meet- en regeltechnische traject van installaties voor klimaatregeling, verlichting, zonwering, beveiliging en tal van andere functies in gebouwen. Van advies en systeemengineering tot en met het beheer en de nazorg.

Priva: automatiseringssoftware met veel voordelen

We zijn de trotse bezitter van een gecertificeerd Priva account. Met behulp van de automatiseringssoftware Priva vertalen wij uw wensen in functionele en innovatieve oplossingen. Oplossingen die voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen die wij voor u en onszelf hanteren. Betrouwbaar, onderhoudsvriendelijk, energiebesparend, flexibel en toekomstbestendig.

Beheren en bewaken op afstand

De zorg voor uw regeltechnische installatie stopt niet na het installeren en de inbedrijfstelling. Veel elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties in gebouwen kunnen op een slimme of slimmere manier worden bewaakt, aangestuurd of geregeld. Centraal, afzonderlijk van elkaar en online. Schulte & Lestraden kan uw installatie op afstand bewaken en beheren. Dat heeft veel voordelen:

  • Storingen worden meteen gesignaleerd en direct, zonder vertraging of reistijd, verholpen
  • Door installaties te monitoren en de meetgegevens te analyseren, kunnen we energieadviezen op maat geven
  • Installaties bedienen we op afstand. Bijvoorbeeld bij werkzaamheden aan gekoppelde installatiedelen zoals een brandmeld- of transportinstallatie. Snel en efficiënt

Heeft u een ander fabricaat regelinstallatie?

Geen probleem! De medewerkers van de afdeling meet- en regeltechniek hebben een brede kennis van de meest voorkomende merken zoals Siemens, Honeywell en Sauter. Daarom kunnen wij het bewaken en beheren van alle merken in onze onderhoudscontracten aanbieden.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Wilt u meer weten over onze meet- en regelinstallaties? Of bent u nieuwsgierig geworden hoe Schulte & Lestraden uw regeltechnische installatie kan bewaken, beheren of upgraden? Neem dan contact met ons op.

Benieuwd hoe wij voor u meet- en regeltechniek kunnen verzorgen.

Meet- en regeltechniek projecten.

Andere specialismes.

Schulte & Lestraden heeft als totaalinstallateur alle expertise in huis om een gebouw te voorzien van innovatieve en duurzame technische installaties. Bekijk hier ons dienstenaanbod of neem contact op om uw vraag te bespreken.