Meet- en regeltechniek Specialismes Meet- en regeltechniek.

Binnen de installatietechniek is de meet- en regeltechniek een essentieel onderdeel. Daarom heeft Schulte & Lestraden een eigen afdeling meet- en regeltechniek opgezet en in de afgelopen 70 jaar uitgebouwd tot een volwaardige afdeling met meer dan 15 medewerkers.

Schulte & Lestraden is de trotse bezitter van een gecertificeerd Priva account. Wij vertalen uw wensen in functionele en innovatieve oplossingen. Oplossingen die voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen die wij voor u en onszelf hanteren, welke rekening houden met de huidige en toekomstige wensen en behoeften zoals betrouwbaarheid, onderhoudsvriendelijkheid, laag energieverbruik, flexibiliteit en toekomstige ontwikkelingen.

De zorg voor uw regeltechnische installatie stopt niet na het installeren en inbedrijfstelling! Wij hebben een beheerfunctie opgezet waarmee wij uw installatie op afstand kunnen bewaken en beheren. Het bewaken voorkomt dat storingen in uw installatie onopgemerkt blijven of dat er ten gevolge van een onopgemerkte storing, klachten ontstaan. Daarnaast kunnen wij energieadviezen geven door de installatie te monitoren en de hieruit voortkomende meetgegevens te analyseren.
Tevens kunnen wij uw installatie op afstand bedienen bij o.a. werkzaamheden aan gekoppelde installatiedelen zoals een brandmeld- of transportinstallatie.

Heeft u een ander fabrikaat regelinstallatie? De medewerkers van de afdeling meet- en regeltechniek hebben een brede kennis van de meest voorkomende merken zoals Siemens, Honeywell en Sauter. Daarom kunnen wij het bewaken en beheer ervan in onze onderhoudscontracten aanbieden. Wilt u meer weten over onze meet- en regelinstallaties of bent u nieuwsgierig geworden hoe Schulte & Lestraden uw regeltechnische installatie kan bewaken, beheren en/of upgraden, neemt dan contact met ons op.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

0252 - 466 466 senl@senl.nl

Meet- en regeltechniek projecten.

Andere specialismes.

Schulte & Lestraden heeft, als totaalinstallateur, een breed scala aan diensten waar we u graag mee van dienst zijn. Wat ons uniek maakt is dat we alles in eigen huis doen en hebben.