Elektrotechniek Specialismes Elektrotechniek.

Het aanleggen, renoveren en onderhouden van elektrotechnische installaties is één van de expertises van Schulte & Lestraden. In elke situatie zijn wij thuis. Van verlichting in uw hele gebouw tot aan de beveiligingsinstallaties en communicatie-installaties.

Onze aanpak

Als totaalinstallateur bieden wij oplossingen voor het aanleggen van elektrotechnische installaties in zowel nieuwbouwprojecten als renovatieprojecten. Wij vertalen uw wensen in functionele en innovatieve oplossingen die betrouwbaar, onderhoudsvriendelijk, energiebesparend, flexibel en toekomstbestendig.

Kwaliteit staat voorop

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dat ziet u terug in de voorbereiding, uitvoering en nazorg van uw opdracht. We zijn er trots op dat onze opdrachtgevers ons zien als een familiebedrijf dat traditie koppelt aan innovatie. Totaal, op eigen kracht!

Onze disciplines

  • Licht en krachtinstallaties: zoals verlichting, noodverlichting en voedingsverdeelsystemen
  • Beveiligingsinstallaties: zoals aardings-, overspanningsbeveiligings-, bliksemafleider-, brandbeveiligings-, ontruimings-, inbraakbeveiligings-, parkeercontrole-, camera beveiligings- en toegangscontrole installaties
  • Communicatie-installaties: zoals telecom-, data-, lestijden signalerings-, omroep-, videofoon-, audiovisuele en intercominstallaties

Benieuwd hoe wij uw elektrotechnische installaties kunnen verzorgen.

Elektrotechniek projecten.

Andere specialismes.

Schulte & Lestraden heeft als totaalinstallateur alle expertise in huis om een gebouw te voorzien van innovatieve en duurzame technische installaties. Bekijk hier ons dienstenaanbod of neem contact op om uw vraag te bespreken.