Elektrotechniek Specialismes Elektrotechniek.

Van aanleg en renovatie tot onderhoud: Schulte & Lestraden B.V. is in elke situatie thuis. Onze elektriciens zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektrotechniek en duurzaamheid. Of het nu gaat om elektrotechnische-, beveiligings-, en/of communicatieinstallaties. Wij kunnen u altijd helpen met een technisch hoogwaardige invulling van uw wensen.

Wij vertalen uw wensen in functionele en innovatieve oplossingen. Oplossingen die voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen die wij voor u en onszelf hanteren, welke rekening houden met de huidige en toekomstige wensen en behoeften zoals betrouwbaarheid, onderhoudsvriendelijkheid, laag energieverbruik, flexibiliteit en toekomstige ontwikkelingen.

Die kwaliteit ziet u terug in de voorbereiding, uitvoering en nazorg van uw opdracht. We zijn er trots op dat onze opdrachtgevers ons zien als een familiebedrijf dat traditie koppelt aan innovatie. Totaal, op eigen kracht!

Ook voor particuliere klanten zijn wij de juiste partner. Wij kunnen al uw elektra klussen, groot of klein, perfect uitvoeren.

Onze disciplines:

  • Licht en krachtinstallaties zoals verlichting, noodverlichting en voedingsverdeelsystemen.
  • Beveiligingsinstallaties zoals aardings-, overspanningsbeveiligings-, bliksemafleider-, brandbeveiligings-, ontruimings-, inbraakbeveiligings-,parkeercontrole-, camera beveiligings- en toegangscontrole installaties.
  • Communicatie installaties zoals telecom-, data-, lestijden signalerings-, omroep-, videofoon- en intercominstallaties.
  • Audiovisuele installaties zoals theatertechnische installaties, vergader- en boardroom faciliteiten.
  • Onderhoud- en storingen.
  • NEN 3140 inspecties d.m.v. visuele controle, meting en desgewenst met thermo grafische foto’s (conform de NEN-EN 50110).
  • Oplaadpunt voor elektrische auto’s.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

0252 - 466 466 senl@senl.nl

Elektrotechniek projecten.

Andere specialismes.

Schulte & Lestraden heeft, als totaalinstallateur, een breed scala aan diensten waar we u graag mee van dienst zijn. Wat ons uniek maakt is dat we alles in eigen huis doen en hebben.