Werktuig- bouwkunde Specialismes Werktuig- bouwkunde.

Het ontwerpen en aanbrengen van een nieuwe klimaatinstallatie, het voorzien van energiebesparende maatregelen, conventionele installaties of duurzame technieken. Schulte & Lestraden B.V. kan deze voor u verzorgen.

Een goed binnenklimaat zorgt voor een prettige werk- of woonomgeving. In overleg met onze technici wordt de installatie afgestemd op de eisen en wensen van de klant, waarbij rekening wordt gehouden met het bouwkundig ontwerp, oriëntatie, gebruik en bezetting van de ruimte. Ook factoren als onderhoudsvriendelijkheid, energieverbruik en flexibiliteit spelen een rol. Het verzorgen van een goed binnenklimaat stopt niet bij het ontwerp; de montage, inbedrijfstelling en inregelen zijn van essentieel belang voor een goede werking.

Installaties zijn op basis van technische of economische levensduur, op een bepaald moment aan vervanging toe. Eén op één uitwisselen van de installaties is dan één van de mogelijkheden. Wij kunnen u bijstaan in het bepalen van de meest gunstige oplossing. Een investering in een duurzame of energiezuinige installaties kan op termijn een aanzienlijke besparing opleveren. Van de meer ingeburgerde warmteterugwinning, hoog rendement cv-ketel tot bodemopslag en warmtepompen. Compleet afgestemd op de eisen en wensen van de klant.

Schulte & Lestraden B.V. is ISO 9001 gecertificeerd en werkt volgens een bijbehorend kwaliteitshandboek. Vanuit dit handboek volgen ontwerp- en kwaliteitscontroles van de verschillende installaties en in de diverse fases van het werk (werkvoorbereiding, ruwbouw, afbouw en opleverlijsten) om u te verzekeren van een zorgeloos klimaat.

Onze disciplines:

  • ventilatie en luchtbehandeling zoals luchtbehandelingskasten, warmteterugwinning, bevochtiging en ontvochtiging, kantoorventilatie, inrichting clean rooms, werkplaatsen en grootkeukenventilatie
  • verwarmingsinstallaties zoals ketels, luchtverwarming en radiatoren
  • koelinstallaties zoals koelmachines, warmtepompen, koeling van computerruimte en proceswater koeling
  • WKO installaties zoals bodemopslag en warmtepompen

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

0252 - 466 466 senl@senl.nl

Werktuigbouwkunde projecten.

Andere specialismes.

Schulte & Lestraden heeft, als totaalinstallateur, een breed scala aan diensten waar we u graag mee van dienst zijn. Wat ons uniek maakt is dat we alles in eigen huis doen en hebben.