Werktuig- bouwkunde Specialismes Werktuig- bouwkunde.

Een goed binnenklimaat is essentieel voor een comfortabele werk- en woonomgeving. Het realiseren van duurzame en energiezuinige werktuigbouwkundige installaties is een expertise die we bij Schulte & Lestraden als geen ander beheersen.

Onze aanpak

In overleg met onze technici stemmen we de installatie af op uw eisen en wensen, waarbij we rekening houden met het bouwkundig ontwerp, de oriëntatie, het gebruik en de bezetting van de ruimte. Ook factoren als onderhoudsvriendelijkheid, energieverbruik en flexibiliteit nemen we mee in het ontwerp.

Het verzorgen van een goed binnenklimaat stopt natuurlijk niet bij het ontwerp. De montage, inbedrijfstelling en het inregelen zijn van essentieel belang voor een goede werking. De techneuten van Schulte & Lestraden pakken de installatie van A tot Z op!

Duurzame en energiezuinige oplossingen

Is uw installatie verouderd of vanwege economische redenen aan vervanging toe? Dan is dit een goed moment om na te denken over een toekomstbestendige oplossing. Een investering in een duurzame of energiezuinige installatie kan u op termijn ook een aanzienlijke besparing opleveren.

Advies op maat

De technische ontwikkelingen op het gebied van klimaatbeheersing nemen in rap tempo toe. Schulte & Lestraden volgt deze ontwikkelingen op de voet en kan u hier goed in adviseren. Van de meer ingeburgerde warmteterugwinning, hoog rendement cv-ketel tot bodemopslag en warmtepompen.

Kwaliteit staat voorop

Schulte & Lestraden B.V. is NEN-EN-ISO 9001:2015 gecertificeerd en werkt uiteraard volgens het bijbehorende kwaliteitshandboek. Vanuit dit handboek volgen ontwerp- en kwaliteitscontroles van de verschillende installaties en tijdens diverse fases van onze werkzaamheden (werkvoorbereiding, ruwbouw, afbouw en opleverlijsten). Zo bent u altijd verzekerd van een zorgeloos klimaat.

Onze disciplines:

  • Ventilatie- en luchtbehandeling: zoals luchtbehandelingskasten, warmteterugwinning, bevochtiging en ontvochtiging, kantoorventilatie, inrichting clean rooms, werkplaatsen en grootkeukenventilatie
  • Verwarmingsinstallaties: zoals CV-ketels, luchtverwarming en radiatoren
  • Koelinstallaties: zoals koelmachines, warmtepompen, koeling van computerruimte en proceswater koeling
  • WKO-installaties: zoals bodemopslag en warmtepompen

Benieuwd hoe wij uw werktuigbouwkundige installaties kunnen verzorgen.

Werktuigbouwkunde projecten.

Andere specialismes.

Schulte & Lestraden heeft als totaalinstallateur alle expertise in huis om een gebouw te voorzien van innovatieve en duurzame technische installaties. Bekijk hier ons dienstenaanbod of neem contact op om uw vraag te bespreken.