Panelenbouw Specialismes Panelenbouw.

Met behulp van de ontwerpgegevens en in nauw overleg met de opdrachtgever, worden de besturings- en systeemspecificaties opgesteld door onze specialisten voor gebouwbeheer & automatisering van onze afdeling
meet- en regeltechniek.

Wij leveren u complete E-plan besturingsschema’s, software engineering, installatie op locatie en natuurlijk de regelpanelen. Van enkelstuks tot series en van eenvoudig besturingskastjes tot complexe regelpanelen.

Een team van gedreven bedradingsmonteurs produceren en assembleren in onze werkplaats, met grote zorg, de regelpanelen. Veel aandacht wordt besteed aan de overzichtelijkheid en uitbreidbaarheid van de regelpanelen, het toepassen van moderne montagetechnieken en het gebruik van kwalitatieve en hoogwaardige installatie- en schakelmaterialen. De regelpanelen worden gebouwd volgens standaard normen en richtlijnen. Wanneer de montagewerkzaamheden van een regelpanelen zijn afgerond wordt de regelkast geleverd en getest op de juiste werking.

Voor migratieprojecten, groot of klein, kunt u ook bij ons ook terecht voor het ter plaatse ombouwen van de bestaande regelkasten. Oude regelapparatuur vervangen voor nieuwe regelapparatuur, inclusief een nieuw elektrotechnisch schema behoort ook tot de mogelijkheden.

Benieuwd how wij uw panelenbouw kunnen verzorgen.

Panelenbouw projecten.

Andere specialismes.

Schulte & Lestraden heeft, als totaalinstallateur, een breed scala aan diensten waar we u graag mee van dienst zijn. Wat ons uniek maakt is dat we alles in eigen huis doen en hebben.