Inbraakbeveiligings-installatie Services Inbraakbeveiligings-installatie.

Ook voor de aanleg van een inbraakbeveiligingsinstallatie en/of voor service- & onderhoudsdiensten, bent u bij Schulte & Lestraden op het juiste adres.

Inbraakbeveiligingsinstallaties worden voor uiteenlopende doelstellingen/risicoklassen toegepast. Schulte & Lestraden is een erkende BORG Technisch Beveiligingsbedrijf en daarom kunnen wij u in alle gevallen een passend advies geven op basis van BORG-richtlijnen en een inbraakbeveiligingsinstallatie aanleggen met zowel bedrade- als draadloze componenten.

De beveiligingsinstallaties leveren wij vanzelfsprekend op met een BORG-certificaten of BORG-opleveringsbewijzen, waarmee u kunt aantonen dat het alarmsysteem deskundig en betrouwbaar is aangelegd en wordt onderhouden volgens de geldende installatievoorschriften.

Voor storingen of andere calamiteiten staan onze medewerkers 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om deze binnen een met u afgesproken tijd, op te lossen. Storingen kunt u direct op onze site melden. Storing melden: klik hier.

Voor een vrijblijvende aanbieding voor een inbraakbeveiligingsinstallatie en/of een service- & onderhoudscontract, kunt u onderstaande formulier invullen waarna wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u zullen opnemen.

Onderhoudscontract aanvragen

Voornaam:

Achternaam:

Adres:

Postcode:

Plaats:

Email:

Telefoon:

Risicoklasse:

Risicoklasse 1Risicoklasse 2Risicoklasse 3Risicoklasse 4Overig

Type object:

Tussen- of hoekwoningVrijstaande woningAppartementKantoorOverig

Overig object:

Aantal m2:

Overige opmerkingen:

Ontdek wat S&L voor uw bedrijf kan betekenen.